Καταγγελία ΑΕΚ για την Τούμπα

Ο Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο

Σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα έχει αποφασίσει να προχωρήσει η ΑΕΚ, σε σχέση με όσα έγιναν την Κυριακή στην Τούμπα. Με αυτό κυρίως ασχολούνταν οι άνθρωποι της ομάδας χθες με στόχο να κατατεθεί αυτή νωρίς σήμερα το πρωί.

Αναμενόμενη κίνηση τακτικής η παραπάνω, αλλά όχι μόνο. Με αυτό τον τρόπο στην Ενωση θέλουν να διασφαλίσουν και την περίληψη στη δικογραφία από πλευράς ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, όλων των στοιχείων που θεωρούν κρίσιμα για την υπόθεση και φυσικά και για τη διασφάλιση της θέσης της ΑΕΚ.

Μιλάμε για οπτικοακουστικό υλικό, δημοσιεύματα, δηλώσεις κ.λπ. Ολα όσα δηλαδή ξεφεύγουν από τις επίσημες εκθέσεις και το φύλλο αγώνα, αλλά λαμβάνονται υπόψη στις εκδικάσεις των πειθαρχικών οργάνων.

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, στην ΑΕΚ δεν άλλαξε η πεποίθηση πως η συγκεκριμένη ιστορία έχει πάρει έναν δρόμο πλέον που έχει αυτονόητη κατάληξη. Και το ερώτημα δεν μπορεί να είναι παρά μόνο το πού θα φτάσουν οι κυρώσεις για τον ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερη σημασία έδωσαν και στην αποβολή χθες του ΠΑΟΚ από την Ενωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), έναν φορέα που λειτουργεί εντός UEFA. Εκτός από ενισχυτικό της θέσης της ΑΕΚ για τη σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετώπισε το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, το θεωρούν και σαν πρώτο δείγμα από εξελίξεις που θα έρθουν από το εξωτερικό.

Η ΑΕΚ αναμένει από την πρώτη στιγμή πως θα κληθεί και η ίδια σε απολογία, αφού πρόκειται για μια υπόθεση αγώνα που έχει διακοπεί, χωρίς ο διαιτητής να έχει σαφώς ορίσει την υπαιτιότητα.

Βεβαίως το κατηγορητήριο θα είναι διαφορετικό για την κάθε ομάδα, αφού ο ΠΑΟΚ βαρύνεται με συγκεκριμένα πολύ σοβαρά γεγονότα. Για την Ενωση θα αφορά περίπτωση τυχόν ευθύνης για τη διακοπή του ματς.

Στα αγωνιστικά, προγραμματίζεται λόγω της διακοπής φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία το απόγευμα της Παρασκευής. Θα είναι πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών και θα γίνει στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *