Αντεπίθεση ΑΕΚ με «όπλο» την υπογραφή του

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

«Ελεγχόμενη οργή» είναι ο όρος που μπορεί να περιγράψει το πώς βλέπουν στην ΑΕΚ τις εξελίξεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τη σύναψη συμβολαίου με τον Ολυμπιακό.

Οργή μεν, αλλά ελεγχόμενη ως προς τις δημόσιες αντιδράσεις. Θα προτιμήσουν, βάσει του ρεπορτάζ, την ουσία.

Η ουσία δεν αφορά προσπάθεια να κρατήσουν τον Λάζαρο, αφού η ρήξη είναι οριστική. Αλλά να δυσκολέψουν όσο γίνεται την ομαλή ένταξή του στον Ολυμπιακό, με «όπλο» το υπογεγραμμένο από τον παίκτη συμβόλαιο που έχουν στα χέρια τους για την επόμενη σεζόν.

Στην κατάθεση συμβολαίου με τον Χριστοδουλόπουλο από πλευράς Ολυμπιακού χθες η ΑΕΚ απάντησε με εξώδικο στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, με την οποία την ενημερώνει πως έχει υπογεγραμμένο από τον παίκτη συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, άρα της ανήκει. Ενημερώνει επίσης πως το συμβόλαιο αυτό θα κατατεθεί την 1η Ιουλίου προς επικύρωση.

Μέχρι τότε θέλουν στην ΑΕΚ να τραβήξουν την αφετηρία της δικαστικής διαδικασίας που αναμένεται.

Αν και οι περισσότερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αργά ή γρήγορα ένταξη του παίκτη στη νέα του ομάδα, το θέμα είναι το πόσο αργά ή γρήγορα.

Και επίσης αν η ΑΕΚ με το χαρτί που έχει στα χέρια της θα μπορέσει να εξασφαλίσει δικαίωμα σε αποζημίωση ή κυρώσεις για τον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός κάνει όλες τις κινήσεις γρήγορα για να επισπεύσει τις δικαστικές διαδικασίες, έτσι ώστε να έχει πιθανότητες να μπορεί από την 1η Ιουλίου να υπολογίζει κανονικά τον Χριστοδουλόπουλο. Θα φανούν όλα επί σκηνής…

Οσον αφορά το ηθικό μέρος, στην ΑΕΚ αυτό που δεν μπορεί να συγχωρέσει κανείς στον Λάζαρο είναι πως εμφανίστηκε εξώδικο του Ολυμπιακού παραμονή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της ΠΑΕ, με το οποίο ενημέρωνε πως είναι σε συζητήσεις με τον Χριστοδουλόπουλο. Αυτό δεν χρειάζεται επεξήγηση για τον λόγο που προκάλεσε οργή…

Επίσης η δήλωσή του περί απειλών, που έχει γίνει «σημαία» από πλευράς Ολυμπιακού και για την οποία η ΑΕΚ θα πάει τον Λάζαρο στα ποινικά δικαστήρια.

Στα υπόλοιπα μάλλον σήμερα θα γίνει συνάντηση του Δ. Μελισσανίδη με τον Μανόλο Χιμένεθ, για να ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας τους, με τις προοπτικές να είναι θετικές.

Επιπλέον υπάρχει όντως έντονο ενδιαφέρον για τον Γιάννη Φετφατζίδη κι αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *