«Πυροσβέστης» Νταμπίζας…

Νίκος Νταμπίζας- φωτ. αρχείου

Χειρότερα έκανε τα πράγματα η χθεσινή παρουσία του προέδρου Β. Κωνσταντίνου και του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γ. Στάμου, στα αποδυτήρια της ομάδας στο Κορωπί αναζωπυρώνοντας τη φωτιά με τη (νέα) πρότασή τους για την εξόφληση των οφειλομένων που εκνεύρισε τους παίκτες.

Η συγκεκριμένη αρνητική εξέλιξη, μάλιστα, ενεργοποίησε άμεσα τον Νίκο Νταμπίζα, που ενημερώθηκε για τα καθέκαστα στο εξωτερικό όπου βρίσκεται και επικοινώνησε μετά το πέρας της προπόνησης με τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, ζητώντας του να είναι άπαντες οι παίκτες στο Κορωπί αύριο στις 5.30 μ.μ. για να συζητήσει μαζί τους.

Ο «Ντάμπι» μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, πλην όμως λειτουργεί εδώ και αρκετές ημέρες με τη συγκεκριμένη ιδιότητα, ενώ πέραν του Κουρμπέλη ενημέρωσε και τον επιμελητή της ομάδας, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, για το αυριανό ραντεβού στο Κορωπί.

Ο λόγος είναι προφανής και σχετίζεται με τα προβλήματα στην αποπληρωμή των οφειλομένων αλλά και στις όποιες εγγυήσεις για τη νέα σεζόν, μετά τη χθεσινή αναστάτωση των αποδυτηρίων.

Τι ακριβώς συνέβη χθες στο Κορωπί; Η πρόταση της διοίκησης προς τους παίκτες διά στόματος Κωνσταντίνου ήταν να τους καταβληθεί άμεσα (μέχρι αύριο) το 50% της συνολικής οφειλής για τις δόσεις του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη.

Για το υπόλοιπο 50% (εξόφληση Δεκέμβρη και Φλεβάρη) δόθηκαν επιταγές με ημερομηνία είσπραξης τη 10η Ιουνίου, ενώ δεν υπήρχε κάποιο πλάνο για την τελευταία δόση του Μαΐου.

Στην εικόνα των επιταγών οι παίκτες έγιναν έξαλλοι και η πλειονότητα αρνήθηκε εκνευρισμένη να τις παραλάβει, καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα δεσμεύονταν σαν να είχαν πληρωθεί ήδη και έτσι δεν θα είχαν δικαίωμα προσφυγής.

Αρκετοί παίκτες έκαναν λόγο για κοροϊδία και έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο των διοικούντων από τη στιγμή που το αρχικό… πλάνο ήταν να αποπληρωθούν ολόκληρες τις δόσεις του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη χθες!

Αντικρίζοντας αυτήν τη στάση των παικτών, ο Βασίλης Κωνσταντίνου προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, πλην όμως η σημερινή έλευση του Νταμπίζα στο Κορωπί θα καταδείξει εάν θα λειτουργήσει πυροσβεστικά ή όχι στη χθεσινή αναζωπύρωση της φωτιάς των αποδυτηρίων.

■ Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε σήμερα η διοίκηση τον Μαρίνο Ουζουνίδη (χθες προπόνησε για τελευταία φορά τους «πράσινους») και τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ για τη διευθέτηση των οφειλομένων προς το πρόσωπό τους.

Στον Εβρίτη προπονητή οφείλονται 250.000 ευρώ από τις συνολικά 300.000 ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *