Η στασιμότητα «τρέφει» σενάρια

Πέρα από την πίεση που δημιουργεί η ανάγκη άμεσης κάλυψης των πολύ σημαντικών κενών που έχουν δημιουργηθεί, στην ΑΕΚ έχουν να αντιμετωπίσουν ως φαίνεται και… παράπλευρες συνέπειες αυτής της πίεσης.

Χθες η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε επίσημα δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που ήθελε τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη να έχουν έρθει σε ρήξη για τα μεταγραφικά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναγκάζεται να παρέμβει. Αυτό συνοδευόταν και από πληροφορία πως ο τεχνικός διευθυντής στην ουσία έθεσε και την παραίτησή του στη διάθεση του Μελισσανίδη.

Το σίγουρο είναι πως ο πολύ ενεργός ρόλος του Ουζουνίδη στις μεταγραφές έχει προκαλέσει ζητήματα, κυρίως με το «κόψιμο» ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί από τους ανθρώπους του μεταγραφικού σχεδιασμού και κάποιους τους πίστευαν πολύ. Το να υποθέσει κανείς πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν θα ένιωθε και πολύ καλά με αυτό, μόνο παράλογο δεν είναι.

Οπως και πως δεν πρέπει να άρεσε και πολύ η τοποθέτηση του Ουζουνίδη δημόσια πως αν δεν βρει τον παίκτη που τον καλύπτει, δεν έχει πρόβλημα να μην πάρει κανέναν. Μια τοποθέτηση που άφηνε να εννοηθεί πως δεν του έκαναν όσοι έχουν εξεταστεί μέχρι σήμερα.

Δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο Παναθηναϊκός κατά τη θητεία του, η σημερινή ΑΕΚ είναι πολύ πάνω από οποιαδήποτε δουλειά είχε στο παρελθόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οπότε το να παίρνει τόσο κάθετες θέσεις δημόσια για τέτοια ζητήματα, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την πρόσληψή του, δεν φαντάζει και το πλέον αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις…

Τώρα, αν υπάρχει θέμα με τον Λυμπερόπουλο, είναι μια μεγάλη κουβέντα. Το μόνο σίγουρο είναι πως και να υπάρχει, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης δύσκολα θα άφηνε αυτό να βγει στο προσκήνιο. Εκτός αν νιώσει πως είναι τελείως περιχαρακωμένος. Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν προκύπτει, ενώ και με την έλευση του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς σαφώς πήρε ένα μήνυμα, αλλά από την πρώτη μέρα έχει δείξει διάθεση να συνεργαστεί με τον νέο αθλητικό διευθυντή και ήδη περνούν πολλές ώρες μαζί στα γραφεία της ΠΑΕ, δουλεύοντας για μεταγραφικά ζητήματα.

Έντυπη έκδοση

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *