Απόκλιση στα χρέη, καθυστερεί ο Παϊρόζ

Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ

Διαλευκάνθηκε ο λόγος που η πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ζήτησε παράταση κάποιων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση σε αυτόν του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Στον οικονομικό έλεγχο που έκαναν και ολοκλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες οι εντεταλμένοι ελεγκτές του Ταϊλανδού επιχειρηματία, διαπίστωσαν αποκλίσεις σε σχέση με τα νούμερα που τους είχε παρουσιάσει η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι τα χρέη είναι μεγαλύτερα από αυτά που παρουσιάστηκαν.

Ως εκ τούτου, ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις-διευκρινίσεις, προκειμένου να σχηματίσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις γκρίζες ζώνες, που -θεωρητικά- έχουν εμποδίσει την ολοκλήρωση της μεταβίβασης.

Πάντως, η πλευρά Αλαφούζου έχει δεσμευτεί ότι θα καλύψει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που προκηρύχθηκε και εγκρίθηκε την Παρασκευή και επιμένει ότι η συμφωνία με την PanAsia δεν θα χαλάσει.

Στο μεταξύ ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας, βρίσκεται στο Λονδίνο για τη διερεύνηση μεταγραφικού στόχου, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι ψάχνει για έναν επιθετικό και έναν αμυντικό με ηλικία κάτω των 23 ετών, λόγω των γνωστών περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις μεταγραφές.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Νταμπίζας βρίσκεται στη «Γηραιά Αλβιώνα» για Ελληνα ποδοσφαιριστή, ώστε να συναντηθεί εκεί με τους εκπροσώπους του.

Έντυπη έκδοση

 

Πηγή : efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *